Tilbage til oversigt

Vi ser frem mod HCM på fredag

 

Så er det mandag igen og en normal hverdag er så småt ved at vende tilbage efter landsholdspausen. Godt nok har GOG ikke været repræsenteret på landsholdet i denne omgang, men en hel uge uden kampe på programmet, har alligevel betydet, at der ikke har været så meget run på, som der plejer.

 

Truppen er ved godt mod og glæder sig til at der igen skal spilles kamp i Boxer Herreligaen. Næste opgave er på fredag, hvor oprykkerne fra HC Midtjylland venter på udebane. Kampen fløjtes i gang kl. 19.30.

 

Det bliver en svær opgave, men der bliver gået til den til træning, hvor der blandt andet arbejdes hårdt på at forbedre formen. Så sent som i fredags fik spillerne for alvor gang i benene, da Jakob Larsen og Johnny Hviid Sunesen bragte kontra-træning på banen.

 

I dag er der træning igen. Lasse Kronborg, der har haft bøvl med knæet, træner i dag mandag med for første gang efter han har holdt pause. Lars Hald døjer stadig med efterveerne af den hjernerystelse, han fik i pokalkampen mod KIF Kolding København d. 22. oktober, hvor han fik en bold i hovedet. Han er derfor tvivlsom til kampen på fredag.

 

Næste hjemmekamp er d. 15. november kl. 15.10 i GOG Arena. Her kommer Bjerringbro-Silkeborg på besøg i et brag af en kamp.

 

Hvis du vil være med til en rigtig håndboldfest, så bestil din billet allerede nu på: www.billetter.gog.dk. Der er allerede rift om pladserne.