Tilbage til oversigt

”Vi skal bygge et lag mere på vores spil”

På lørdag er det igen tid til hjemmekamp i GOG Arena, hvor holdet tager imod tabellens nummer 13. På trods af placeringen i bunden af tabellen, mener stregspiller Rasmus Jensen ikke, at man bør undervurdere udeholdet.

”Skive er et hold, der kender deres egne styrker. De står godt defensivt, og de har drillet en del hold gennem turneringen. Jeg har selv oplevet det, da vi mødte dem, da jeg spillede i Kolding”, fortæller Rasmus Jensen, der d. 13. november spillede sin første kamp i den gule trøje efter skiftet fra KIF Kolding København.

Rasmus mener, at de to point godt kan indkasseres på GOG-kontoen, hvis holdet spiller kampen på deres egne præmisser. ”Vi skal sørge for at have styr på Skives to spillere Nickolei Jensen og Marius Hovde Andersen, og så skal vi bruge den her kamp til at bygge et lag mere på vores spil”.

 

Rasmus har de seneste kampe fået mere og mere spilletid, og det var netop det han havde håbet på, da han valgte at skifte klub. Han glæder sig derfor til kampen på lørdag, hvor han igen håber at komme på banen for GOG. Spille og -træningsstilen i GOG er markant anderledes, end den Rasmus har været vant til i Kolding. ”Her i GOG løber vi meget mere både til træning og til kamp, så for mig har det været en omvæltning at skulle vænne mig til den øgede mængde af løb” siger Rasmus. Han tilføjer smilende, at det handler om at få gang i benene, så han kan følge med de andre.

 

Kampen på lørdag starter kl. 16.00, så kom i hallen og støt holdet. Der er stadig billetter at få. Er du ikke så heldig at du kan komme i hallen, kan du følge kampen på vores facebookside GOG2010, hvor der vil være liveopdateringer.