Tilbage til oversigt

Vi skal have en bedre indstilling

I onsdags var GOG i Ry hallen, hvor de mødte et tændt Skanderborg hold. På en dag hvor forsvaret ikke stod som det plejer, måtte GOG se sig slået med en enkelt pind i et målorgie, der endte 33-32.

I morgen venter en ny kamp på udebane og holdet drager derfor til Skive. Det er 2. gang de to hold mødes inden for ganske kort tid, i det Skive gæstede GOG Arena d. 30. november. Her blev det til en gul sejr på 31-25. I morgen skulle holdet gerne trække to point med hjem til Gudme, men det kræver en bedre indstilling. ”Vi er skuffet over nederlaget i Skanderborg. Nu handler det om at ændre vores indstilling og om at få spillet til at fungere”, fortæller Snorri inden morgendagens kamp.

I Skive venter et ungt hold, der kæmper godt. Snorri ser Skive som et hold, der er farligt på hjemmebane og deres styrke er især deres tålmodighed og den disciplin, som de spiller med.

”For os selv handler det om at få forsvaret til at fungere igen. I onsdags var første gang forsvaret ikke stod stabilt i denne turnering, og det gjorde det svært for Kevin at tage fra i målet. Vi skal have fokus på at stå godt i forsvaret igen, så vi kan hjælpe Kevin i målet.  Så kommer vores kontra helt naturligt til at fungere, som den plejer”, siger Snorri, der trods skuffelsen over nederlaget i onsdags, er indstillet på at hente to point hjem i morgen. ”Det bliver en svær kamp – men den skal vindes”, slutter den tekniske playmaker.  

Kampen spilles i Freja Arena i Skive kl. 16.30. Har du ikke mulighed for at følge drengene i hallen, kan du følge kampen på facebook, hvor der kampen igennem vil være stillingsopdateringer.