Tilbage til oversigt

– Vi skal ramme niveauet igen

Torsdag går det løs mod Team Tvis Holstebro på udebane, når holdene begynder på anden halvdel af sæsonen. Alle hold er nu mødtes en enkelt gang, og de fleste husker sæsonåbningen, hvor GOG kværnede Team Tvis med 30-20 i GOG Arena. Nu gælder det revancheopgøret i Holstebro, og det vil med garanti være et opsat hjemmehold, som skal forsøge at vaske pletten væk. Vi har talt med Lasse Møller om forventningerne til kampen.

 

– Jeg forventer en kamp, der bliver præget af en masse kontraer og hurtig håndbold fra begge holds side. Jeg håber, vi kan nærme os spillet fra HCM-kampen igen, hvor vi gjorde det godt over hele linjen, siger Lasse Møller til hjemmesiden.

 

Meget er sket siden GOG mødte Team Tvis i sæsonåbningen. Tvis er siden kommet godt i gang i ligaen, hvor de har vundet de seneste fire kampe i streg. Samtidigt er det blevet til to sejre i EHF-cuppen og en i Santander Cuppen, hvilket bringer dem op på en total af syv sejre i streg i alle turneringer. Lasse Møller mener ikke, at GOG skal tænke så meget på den stime.

 

– Det er ikke noget, vi behøver at tænke alt for meget over, nej. Vi skal tage dem som det hold, de er, og så skal vi forberede os lige så godt på dem, som vi gør med alle andre hold. Nogle gange rammer alle hold en god stime, og det skal man ikke lade sig skræmme af.

 

Ud over kampen på torsdag, så har vi også fået Lasse Møller til at sætte et par ord på sæsonen indtil videre. Der har både været flotte sejre, men bestemt også ærgerlige nederlag, som holdet gerne ville have undgået, når man kigger tilbage i dag.

 

– Jeg synes helt klart, vi har leveret nogle glimrende resultater undervejs, men karismatisk for ligaen i år, så har det også været en smule svingende. Det har været sindssygt tæt hele vejen, hvor alle har slået alle, så derfor er vi også stadig fint med på trods af nogle resultater, vi gerne ville have undgået.