Tilbage til oversigt

Vi skal være skarpe

I aften venter endnu en vigtig kamp, der kan afgøre om GOG kan holde sig i toppen af ligaen. Når Århus kommer til Sydfyn senere i dag, skal GOG fortsætte de god takter fra holdenes sidste møde, og holde særligt øje med Rune Ohm og Kasper Olesen, mener GOG målmanden Kristian Pedersen, der stod en god kamp i SønderjyskE onsdag aften.

 

”Hvis vi kan få styr på Rune Ohm i tide og holde ham fra at få plads til at udfordre mand-mand, og samtidig holde ham fra at spille de andre gode, så er vi nået langt”, siger Kristian og tilføjer, at et stort fokus skal ligge på holdets eget spil. ”Vi skal være skarpe! Vi skal have nogle flere redninger, så vi kan sende vores 1. og 2. bølgekontra af sted, så vi kan få nogle lette mål. Derudover skal vi skyde klogt på Jan Trumle, der har stået en flot sæson. Disse elementer skal fungere, hvis vi vil have en sejr mod Århus”.

Desuden fortæller Kristian, at det er vigtigt, at de gule sætter det lange ben foran i returløbet, da de århusianske keepere ikke tøver med at smide de lange bolde til deres hurtigløbende fløje.

 

”Jeg er optimistisk. Jeg ved de kommer med stor vilje til sejr efter deres seneste sejr over Skjern, og de har en revanche til gode. M en jeg tror på, at vi kan slå dem en gang mere. På trods af det lidt lunkne resultat vi fik med hjem i onsdags, håber jeg, at der vil være stor opbakning i hallen. Jeg glæder mig til at få 2 point, og det er altid en hjælpe med publikum i ryggen”, slutter Kristian.

 

Har du ikke mulighed for at kommer i hallen i aften for at se det spændende opgør, kan du følge kampen direkte på TV3 Sport1. Du kan også finde liveopdateringer på vores facebookside, hvor du kan følge udviklingen fra kl. 19.30, hvor kampen fløjtes op.