Liga

Onsdag aften var hallen i Gudme fyldt til bristepunktet, klar til at støtte drengene på banen.

I første halvleg fulgte de to hold tæt hinanden, og på mange måder var det en mærkelig første halvleg, der svingede frem og tilbage for begge hold. Efter 5 minutter sendte Alexander Blonz bolden i nettet og scorede en kontramål, der bragte de gulklædte foran med 4-2. Det så ud til, at vejen ud af den mindre formkrise, som GOG-holdet var kommet i, var ved at blive åbnet.

Men vejen viste sig at være ujævn, for efter 11 minutters spil vendte kampen på hovedet, da Montpellier scorede og bragte stillingen til 8-5. Første halvleg blev præget af mange brændte chancer og tekniske fejl, men heldigvis var begge hold plaget af disse udfordringer. Ved pausen var drengene bagud med to mål (16-18).

I anden halvleg kom GOG ud som lyn og torden. Spørger man træner Thomas Brandt Nyegaard, sagde han på sin karakteristiske sydfynske måde: “Vi vil gerne være et kontrahold, så det bad jeg drengene om at vise i anden halvleg.” Og drengene gjorde præcis det. Tre mål på tre minutter, og hallen i Gudme brød ud i jubel – stillingen var nu 19-18. Drengene fortsatte deres momentum og viste, hvorfor de er dobbelte danske mestre. En fantastisk præstation af Thulin i målet, en solid defensiv og hurtige fødder sikrede aftenens sejr på 32-27 over det franske Montpellier HB.

En kæmpe stor tak til alle, der var til stede i hallen – det var en sand fornøjelse. Og som Thomas Brandt Nyegaard sagde efter kampen: “Man skal fortjene et publikum som det, vi havde i aften, og det gjorde vi i anden halvleg.”

Du kan se eller gense højdepunkterne fra kampen i videoen ovenfor.