Tilbage til oversigt
Liga

Video: GOG-uret er landet!

En unik mulighed for dig som GOG-fan – at få fat i det første GOG-ur produceret nogensinde! Uret er lavet i samarbejde med Breithorn Watches, en lokal dansk ur-producent som producerer ure af høj kvalitet.

Urets design er fyldt med detaljer, der hylder håndbold og GOG. De ikoniske GOG-farver pryder topkransen sammen med en håndbold ved kl. 12. Sekundviseren er formet som en bold, på vej i målet, hvortil urskiven er designet som netmaskerne i et håndboldmål. GOG-logoet er stolt placeret på urskiven, og kronen er formet som en halv håndbold. På urets bagkasse er selve GOG hymnen indgraveret, for at hylde hvad GOG-fællesskabet virkelig står for. For at gøre uret endnu mere specielt og unikt er det lavet som en Limited Edition på KUN 300 stk. med et unikt nummer på hvert enkelt ur.

Uret er for fans som ønsker at bære GOG’s ånd på håndleddet og vise omverdenen deres stolthed til klubben. Ønsker du at læse mere omkring uret og de tanker der ligger bag, kan du læse yderligere på https://breithornwatches.com/da/gog-collab/.

Du kan allerede nu forudbestille uret i fanshoppen og uret forventes at være på lager primo december.