Tilbage til oversigt

Vigtig kamp i GOG Arena

En vanvittig uge bliver sluttet af med et fredagsbrag i GOG Arena, når Aarhus Håndbold kommer på besøg. GOG’erne har spillet søndag i Skive, onsdag i Sønderjyske og slutter nu af med Aarhus på hjemmebane. Meget bedre er det ikke for århusianerne der spillede mandag og onsdag. Det kan derfor godt være to mandskaber der er lidt slidte, og hvor den største bredde kan blive afgørende.

 

Aarhus har været inde i en god periode med sejre i de sidste tre kampe. Det er et slagkraftigt mandskab med nogle store profiler. Manden der binder det sammen både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt, er Henrik Hansen, som har spillet en forrygende sæson, når han har været skadesfri. Rune Ohm på højre back har igen udviklet sig til en ren målmaskine, og Mads Lind på stregen er altid garant for en solid indsats. Derudover har Tromle på målet afgjort mange håndboldkampe. Lad os håbe at han ikke gør det fredag aften i Gudme.

 

GOG leverede en rigtig god indsats i Skansen i går, og niveauet skal helt derop igen, hvis GOG skal have en chance for to julepoint. Bortset fra Mads Bruus og Minik så er truppen intakt, og der skal nok blive smæk for skillingen hjemme i Gudme fredag aften.

 

Sidst de to mandskaber mødtes blev det til en flot udesejr på 34-29 til GOG, og lad os håbe at drengene kan gentage successen. Kom og støt drengene i hallen, og så kan i stadig nå at se det meste af damelandsholdets kamp i TV efterfølgende.