Vigtig og tiltrængt sejr over Århus

Hjemmekampen mod Århus Håndbold blev en sand fornøjelse. Kampen bød på fine takter i forsvar såvel som angreb og Frank Mikkelsen viste verdensklasse i målet. Efter 60 minutter kunne ’de gule’ gå sejrsrigt fra banen med cifrene 30-27.

GOG fik en fantastisk start på kampen og kom foran 3-0 efter to minutter. De gode takter fortsatte ind til 4-1, men Århus bed fra sig og udlignede efter 10 minutter til 5-5.

Frank Mikkelsen kom midt i 1. halvleg på mål og leverede en fænomenal indsats. Som et levende plankeværk snuppede han det ene skudforsøg efter det andet.

Resten af 1. halvleg blev en tæt affære og de to hold kunne gå til pause 15-15.

I 2.halvleg kom der for alvor tempo i spillet. GOG viste klasse i angrebet og fik såmænd også gang i kontraen. Frank Mikkelsen fortsatte med klasseredningerne og hjalp hjemmeholdet til at bevare føringen da der resterede 10 minutter. Her kunne Chris Jørgensen sætte sin syvende scoring ind i Århus-målet.

Her var stillingen 24-22.

Den resterende del af kampen blev lidt præget af nogle fejl, der gjorde, at Århus kunne komme tæt på i de afgørende minutter.

Kampen endte 30-27 efter en kamp, hvor holdet for alvor har vist flotte takter. De takter skal de fortsætte med, hvilket de får lejlighed til allerede på onsdag, hvor KIF Kolding København kommer på besøg i pokalturneringen.