Tilbage til oversigt

Viktor skifter til europæisk topklub

Til sommer har Viktor Gisli Hallgrimsson spillet tre sæsoner i GOG. Og så går eventyret videre for den talentfulde islænding, der skifter til storholdet Nantes i Frankrig.

“Viktor har været og er stadig et fremragende bekendtskab. Vi vidste, at vi modtog en meget talentfuld målmand, men den målrettethed og mentale ro, Viktor har vist især i svære tider – det fortæller om en dreng, der kan nå skyerne, hvis han fortsætter sin udvikling. Vi glæder os til endnu en sæson med Viktor og ønsker ham held og lykke i Nantes,” udtaler GOG-træner Nicolej Krickau.

 

Skiftet har sat GOG-direktøren i sving. Der er fuld fokus på at finde en erstatning for Viktor i målet til den kommende sæson.

 

“Vi er altid stolte, når vores spillere er attraktive for de allerbedste klubber i Europa, selvom vi da gerne ville have haft Viktor nogle flere år i GOG. Vi arbejder lige nu målrettet på at finde en ny til næste sæson. Målmænd er meget vigtige, så det har højeste prioritet, og vi er i fuld gang,” lyder det fra Kasper Jørgensen, direktør i GOG.

 

21-årige Viktor Hallgrimsson har spillet i GOG siden sommeren 2019 og er en fast spiller på det islandske landshold.