Liga

Vild kulisse, endnu vildere holdindsats

Endnu to vigtige point var på spil i Gudme onsdag aften, da TTH Holstebro gæstede Gudme. Et GOG mandskab der ligesom resten af den danske befolkning var ramt af sygdom, Linus Persson var b.l.a. ude pga. sygdom. Men et fantastisk comeback til Hjalte Lykke, der var tilbage efter en skadesperiode.

I kampens første ti minutter var det en tæt affære, begge hold manglede redninger og scorede på samtlige af deres chancer. En storspillende Emil Madsen, havde en finger med i spillet i alle GOG’s første seks mål – enten gennem assistspillet eller scoringer. Specielt indspilninger ind til den norske maskine Henrik Jakobsen flød. Et TTH Holstebro mandskab der havde svært ved at holde GOG mandskabet i defensiven, gav de gule fine arbejdsbetingelser i angrebet hvor de i næsten alle angreb kom til fine muligheder. Men en defensiv der haltede efter i de første 20 minutter gjorde at stillingen var 13-11. I halvlegens sidste fem minutter stemplede Lauritz Leger ind i kampen, med to flotte hurtige scoringer til stillingen (16-13). Drengene kunne gå til pause foran med tre mål (18-15)

Aaron Mensing og åbnede med lyn og torden. Mensing scorede to lynhurtige mål, Thulin rullede ned inde i målet og Gudme var elektrisk. Derfor var stillingen allerede efter de første fem minutter i anden halvleg 21-16. Men Nikolaj Enderleit mosede på fra gæsterne som en en-mandshær. Efter 40. minutter spil var GOG foran 26-22. Tre mål i træk fra Joachim Lyng gjorde det til stillingen 31-23. Et GOG mandskab der fortsatte det flotte spil både offensivt og defensivt, og med en Thulin der stod fremragende inde i målet gav det TTH Holstebro svære arbejdsbetingelser i Gudme onsdag aften. Med 10 minutter igen var GOG foran med 7 mål (34-27). Med 7 minutter igen blev der plads til et af de unge talenter, der var med i dag pga. sygdom, nemlig Emil Tonnesen blev sendt på banen. Og mange sekunder skulle han heller ikke bruge før han scorede til stillingen 37-27 med fem minutter igen. Hjalte Lykke kom på banen, og publikumfavoritten har været savnet. Velkommen tilbage Hjalte! Han formåede efter 5 minutter på banen, at trække 2 straffekast.

GOG vinder 40-28