Tilbage til oversigt

Zachariassen støtter holdet fra tribunen

Anders Zachariassen er i gang med sin første sæson i GOG, og han beviste blandt andet sit værd som finalens fighter i sidste års pokalfinale, hvor GOG vandt den første titel i nyere tid. Denne gang måZachariassen nøjes med at komme med gode råd fra tribunen i Herning på grund af den korsbåndsskade, han kom ud for i marts, og han kommer heller ikke i spil i den afgørende bronzefinale i Gudme.

Men trods skaden vil Anders Zachariassen alligevel gøre alt, hvad han kan, for at hjælpe holdkammeraterne til en ny pokaltriumf, og derfor planlægger han at rejse med til Herning som aktiv tilskuer, ligesom han også er med i Gudme, når TTH kommer på besøg 16. juni for at spille om bronze.

“Desværre kan jeg jo ikke være med på banen eller på bænken, men jeg vil være lige bagved, og jeg kommer garanteret til at råbe højt om alle de ting, som jeg får øje på. Det er selvfølgelig Krickau og Keld, der bestemmer, hvad der skal ske på banen, men jeg kommer gerne med mit syn på det hele, og jo især på forsvarsspillet, hvor jeg har en masse rutine, og hvor jeg jo også ved, hvad spillerne går og tænker på. I angrebsspillet er det Olsen, der styrer det hele,” siger Anders Zachariassen, der generelt har stor tiltro til, at holdkammeraterne nok skal gøre arbejdet i hans fravær.

“Jeg synes, at vores nye konstellationer er faldet god på plads, og Oscar og Clausen har spillet virkelig solidt, så jeg føler mig overbevist om, at det nok skal gå godt,” konstaterer den stærke stregspiller.

Anders Zachariassen var også med til at hente VM-guld med det danske landshold i Egypten, men skaden i marts betød, at Zachariassen er gået glip af både DM-slutspil og Final4 med GOG, lige som OL med det danske landshold heller ikke er inde i billedet i indeværende år.

Til gengæld har “Zaki”, som holdkammeraterne kalder ham, god tro på, at skadespausen bliver så kort som det er muligt, selvom ingen endnu kan sætte dato på, hvornår han atter kan spille håndbold.

“Selvfølgelig ville jeg vildt gerne have spillet alle de sjove kampe sammen med de andre, men jeg må se positivt på udviklingen, og der kan jeg glæde mig over, at både lægerne og fyssen er tilfredse, og siger, at alt går, som det skal.