Gavekort

150,00 kr.1.500,00 kr.

Kan du ikke beslutte dig for hvad du skal købe eller give i gave, har du nu mulighed for at købe et gavekort til vores fanshop (digitalt). GOG gavekortet er en perfekt gave til den håndboldinteresserede, der med kortet selv får mulighed for at vælge mellem ønskede merchandise.

GOG gavekortet er gældende til alle produkter i fanshoppen eksempelvis spillertrøjer, papfigur eller halstørklæder.

Gavekortet er gyldigt et år fra købsdatoen. Kan ikke returneres da der fremsendes en digital kode, der er selve gavekortet.

Varenummer (SKU): 202311 Kategori:

Beskrivelse

Levering:

GOG Sport bestræber sig på at afsende bestilte merchandisevarer senest 2-3 hverdage efter bestilling. Herefter skal tillægges en leveringstid på 2-4 hverdage. Der kan dog være længere leveringstid på udvalgte varer, som vil fremgå i beskrivelsen af det enkelte produkt. Dette vil ofte gælde speciel lavede produkter med tryk.

Reklamationsret:

Som kunde har du ret til at reklamere for et produkt, der har fejl eller mangler, som var at finde på produktet, da dette blev solgt. Reklamationsretten gælder i to år, og retten omfatter materiale- og fabrikationsfejl. Ønsker du som kunde at reklamere for et produkt, skal dette som udgangspunkt ske indenfor en måned efter, at en fejl eller mangel ved det pågældende produkt er opdaget. Vær derfor opmærksom på at tjekke dine varer efter ved modtagelse.

Fortrydelsesret:

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du bestiller merchandiseprodukter hos GOG Sport. Vær dog opmærksom på, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb, mens specialvarer med eksempelvis tryk, heller ikke kan fortrydes.Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret bedes du kontakte GOG Sport på mail: shop@gog.dk . Køber skal selv afholde de udgifter der måtte være forbundet med returnering af en vare.

Yderligere information

Pris

150 kr., 200 kr., 300 kr., 400 kr., 500 kr., 600 kr, 700 kr., 850 kr., 1000 kr., 1200 kr., 1500 kr.

Se Kurv