Tilbage til oversigt

ENDELIG – tilskuere til medaljeslutspillet

Når GOG-spillerne 2. pinsedag løber på banen til den første kamp i semifinaleserien mod Aalborg, vil de for første gang i månedsvis blive mødt af ægte klapsalver og hujen fra lægterne.

“Vi er jublende glade for, at vi kan åbne op og byde velkommen til både sæsonkortholdere, sponsorer og til en udvalgt skare fra det gule hjørne. Det på dejligt at få liv og nerve tilbage i hallen, og det er bare så meget federe, når der er tilskuere til kampene. Alle vil kunne mærke følelserne, og jeg er sikker på, at vi får nogle bedre håndboldkampe, end vi ellers havde fået,” siger direktør Kasper Jørgensen.

På grund af den store interesse for kampen vurderer Kasper Jørgensen, at GOG kunne have solgt flere tusinde billetter mere, end der normalt er plads til, men restriktionerne gør, at ikke alle sæder vil være besat.

Af samme grund er det kun sæsonkortholdere og partnere, der kan komme ind, ligesom en udvalgt skare fra fangruppen “Det gule hjørne” vil blive inviteret. Der er ingen billetter til salg.

“Vi er endnu ikke helt hundrede procent sikre på, hvor mange vi kan lukke ind, men vores umiddelbare skøn er, at det er omkring 1.000 tilskuere, hvilket er betydeligt flere end i efteråret, og vi er selvfølglig utrolig glade for, at vi endelig kan lukke op for live håndbold i Gudme,” siger Kasper Jørgensen.

Ud over hjemmekampen den 24. maj, skal GOG som minimum spille en yderligere hjemmekamp i sæsonen, men står det til Kasper Jørgensen, så kommer spillerne gerne til at arbejde lidt mere for sagen:

“Jeg vil sige det sådan, at jeg selvfølgelig altid håber, at vi vinder vores kampe, men skulle vi ende med at komme ud i tre finaler, så er det også ok, for så kan vi slutte af med at vinde mesterskabet i Gudme, og det ville være helt perfekt.”