Tilbage til oversigt

Ungdomslandsholdsspillere tilbage i GOG truppen

GOG truppen har været i gang med opstarten i to uger nu, men i dag er alligevel lidt anderledes – alle mand er nemlig for første gang samlet i Gudme hallen til træning. De første fjorten dage af opstarten har flere af GOG spillerne til sæson 19/20 været med U21 ungdomslandshold til slutrunde i Spanien, men Emil Lærke, Mathias Gidsel, Emil Jakobsen, Lukas Jørgensen og Victor Hallgrimsson var i dag tilbage i Gudme og kunne møde ind i træning sammen med de resterende holdkammerater. Blandt andet Emil Lærke og Mathias Gidsel har den seneste tid spillet U-21 VM for Danmark, og endte med en 5. plads. Venstre back Emil Lærke fik tildelt en plads på All-star holdet efter turneringen. 

Desværre er hele GOG truppen ikke samlet i særlig lang tid endnu, da flere af de mange unge talenter skal afsted med ungdomslandsholdet – denne gang U19 landsholdet hvor hele syv GOG spillere skal i aktion til VM i Nordmakedonien fra 8-16 August.

Det stopper dog ikke opstartsprogrammet fra at forsætte, da der allerede i morgen fredag d. 2 August spilles træningskamp mod SønderjyskE håndbold kl. 12.30 i Vojens.