Tilbage til oversigt

GOG måtte nøjes med sølvmedalje

Søndagens finale i den danske pokalturnering, Santander Final4, sluttede med et nederlag til GOG-spillerne, der tabte guldkampen med 21-26 til hjemmeholdet fra Team Tvis Holstebro efter 11-13 ved pausen.

GOG var fint med i de første 30 minutter, hvor Nicolej Krickaus udvalgte førte et langt stykke ad vejen, men efter fynsk føring på 11-9, gik det desværre skævt for GOG-spillerne, der måtte se en yderst velspillende Torbjörn Bergerud i TTH-målet snuppe det ene forsøg efter det andet.

I den anden ende af banen stod Ole Erevik også en stor kamp bag et godt forsvar, men det rakte ikke mod TTH, der var et nøk mere effektive i angrebsspillet set over hele kampen.

Nederlaget sendte naturligvis de gulblusede spillere helt ned i kulkælderen efter en dejlig lørdag, hvor Aalborg Håndbold blev slået overbevisende i semifinalen, og direktør Kasper Jørgensen er da heller ikke sen til at indrømme, at den forpassede guldmedalje gør ondt hele vejen op i administrationen.

“Det er utrolig ærgerligt, at vi ikke snupper den titel. Vi beviste igen lørdag, at vi er et af Danmarks bedste håndboldhold, men i sidste ende handler det jo om at vinde den sidste kamp, hvis man gerne vil have titler. Det kiksede i Final4, og det er rigtig tungt, når man er så tæt på, som vi var,” siger Kasper Jørgensen.

“Nu må vi sadle hesten igen, og næste gang vi skal spille om medaljer ligger godt nok et stykke fremme i tiden, men vi ligger godt til i grundspillet, så jeg forventer helt klart, at vi er med, når der skal spilles om det danske mesterskab i slutningen af sæsonen. Vejen er lidt længere, men drømmen om guld i 2018 lever stadig, og vi skal heller ikke glemme, at sølv i pokalturneringen selvfølgelig stadig er en flot præstation, selvom det ikke føles sådan lige nu,” lyder det fra direktøren, der også var stolt over de mange medrejsende fans.

“Det siger sig selv, at hjemmeholdet havde flere tilhængere på lægterne, men spillerne kunne bestemt mærke, at de ikke var alene. Det er flot, at der er så mange, der tager turen fra Fyn og bruger deres weekend på at støtte os, det sætter vi alle sammen stor pris på.”