Tilbage til oversigt

GOG sikrer sig nordjysk profil

Tidligere på ugen blev en ny højrefløj præsenteret til den kommende sæson. Den islandske landsholdsspiller Odinn Tor Rikhardsson. Nu kan GOG igen præsentere en ny spiller – men på den modsatte fløj. 

GOG har skrevet kontrakt med venstrefløjen Henrik Tilsted de næste tre sæsoner. Tilsted kommer fra Mors-Thy Håndbold, hvor han har været en markant og målfarlig spiller for nordjyderne. 

23-årige Henrik Tilsted glæder sig til at gå fra blåt til gult.

– GOG spiller nok det mest attraktive håndbold i Danmark. En spillestil med masser af fart og en spillestil, jeg kan se mig selv i. Derudover er det en stor klub, som jeg er vokset op med at følge på tv, så da jeg fik tilbuddet var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige for mig. GOG har lige nu en spændende trup, en ny spændende træner og en historik, der viser, at de satser på unge spillere og fløjspillere især, fortæller Henrik Tilsted om valget af GOG.

– Jeg glæder mig til at blive en del af den kontrafase, som jeg tror, alle fløjspillere drømmer om at blive en del af.

Endnu et ungt talent med erfaring fra ungdomslandshold, boblerlandshold og med et stort potentiale. Det passer godt til GOGs ønsker.

– Vi er glade for at have endnu en spiller på plads til den kommende sæson, så vi sikrer os at have et tophold – også i de kommende sæsoner. Henrik Tilsted er en dygtig fløjspiller med et stort potentiale og det glæder vi os til at udvikle endnu mere i den gule trøje, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Dermed er afløseren fundet for nordmanden Magnus Jøndal, der skifter til Flensburg-Handewitt i den tyske bundesliga.

– Henrik Tilsted er en spiller, der gennem flere år nu har spillet stabilt for Mors-Thy Håndbold. Han er endnu en spiller, der har et godt niveau, men stadig har mere potentiale at forløse. Det glæder vi os til at hjælpe ham med. Henrik er dygtig fra hjørnet, har en fin fysik og er desuden en rigtig fornuftig forsvarsspiller, mener GOGs cheftræner Nicolej Krickau.

– Gennem samtalerne med Henrik er jeg blevet overbevist om hans store commitment, som er en absolut forudsætning for at lykkes i vores miljø. Vi glæder os til, at Henrik og Emil Jakobsen skal danne en ung, men yderst kompetent duo på venstrefløjen til næste sæson.

Ved siden af håndboldkarrieren er Henrik Tilsted også professionel Whist-spiller. Og så elsker han flæskesteg.