Tilbage til oversigt

De gule drenge er klar til spændende hjemmebanefight

Kampene imellem GOG og Sønderjyske har sin helt egen historie, og mod intet andet hold har GOG permanent spillet så tætte og lige kampe, som vi har det imod Sønderjyske. Resultatet er næsten også givet på forhånd. 26-26 har nemlig gang på gang været udfaldet af de interne kampe, de to hold imellem. Senest skete det, da vi i opstarten mødte hinanden i en træningskamp og resultatet selvfølgeligt blev 26-26.

De to hold ligger helt lige i tabellen med 8 point for 9 kampe, så det gælder selvsagt vigtige point i kampen om slutspilspladserne.

Til aftenens kamp, ser det ud til at der bliver godt fyldt i SEF Arena og der er stort set udsolgt til kampen. Du kan dog stadig nå at sikre dig en billet til kampen og en underholdende aften med tophåndbold på Sydfyn.

Vi kan igen glæde jer med at vi stiller i stærkeste opstilling til kampen. Kun Lasse Møller døjer med lidt småskavanker, så der kan gives den fuld gas fra alle mand, på vejen mod de to point, der vil lune i regnskabet.

De seneste tre kampe, i Ålborg, hjemme mod Randers og ude mod KIF, har i hvert fald vist hvad holdet indeholder, og at vi er på den rette vej. Det har givet selvtillid og tro på egne evner og det er meget vigtigt for at vinde de tætte håndboldkampe, som vi må forvente at det bliver i dag.

Alle ser vi frem til kampen i aften, der er den anden i et tætpakket program, der lørdag sender holdet en tur til Sverige, for at møde Alingsås i EHF cuppen, på søndag. Næste hjemmekamp i SEF Arena er ligeledes europæisk, når vi lørdag d. 26. november kl. 16.00 tager i mod Alingsås i EHF cuppen.