GOG tabte 31-28 til Aalborg

Der var store forhåbninger til, at de gule drenge kunne rejse sig ovenpå nederlaget i lørdags til Skjern, men sådan skulle det absolut ikke gå.

GOG kom forfærdeligt fra start. Hele første halvleg tabte forsvaret samtlige mand-mand-dueller, og det gør man ikke ustraffet mod et dygtigt Aalborg-mandskab. Samtidig havde ligaens bedste målmandsduo heller ikke en fantastisk halvleg, og derfor var Aalborg helt fortjent foran med 19-12 ved pausen.

Anden halvlegs start blev ikke meget bedre. GOG forsøgte sig i et 5-1 forsvar, men duellerne blev stadig tabt, og derfor var holdet stadig bagud med 7 efter de første fem minutter. Så begyndte de gule lige pludselig at vise lidt gnist. I angrebet var Minik Dahl Høegh en enmandshær, og defensivt begyndte forsvaret ligeså stille at æde sig ind i kampen, samtidig med at Frank Mikkelsen i målet så småt begyndte at få fat.

Tættere på end to mål kom de gule dog ikke, da den tidligere GOG-spiller Chris Jørgensen lukkede og slukkede kampen med halvandet minut igen, og bragte Aalborg på plus tre.

Nu venter der 10 dages kamppause fra ligaen, hvor holdet skal prøve at finde sig selv og hinanden igen, inden det går løs i en ekstrem vigtig hjemmekamp mod Mors Thy lørdag d. 5. marts. Næste tirsdag skal ligeholdet dog i aktion, når TPI fra fynsserien venter i pokalen.