Tilbage til oversigt

GOG til smilets by

Fredag eftermiddag på det meget underlige tidspunkt 17.00 fløjtes slutspilskampen op mellem Aarhus Håndbold og GOG. Kampen spilles ikke i NRGI Arena, som er Aarhus’ normale hjemmebane, men derimod i den gamle stadionhal. Grunden til det underlige kamptidspunkt og den uvante hjemmebane, skyldes at Vild med dans kendissen Mads Vad holder stort dansestævne i NRGI Arena for børn og unge, og så må håndboldholdet fra smilets by pænt flytte hal.

Det skal da ikke tage noget af spændingen fra den vigtige slutspilskamp, som så bliver spillet i en hal, der med garanti byder på en endnu mere intens stemning.

 

Både Aarhus og GOG skal bruge livsvigtige point for at nå en semifinale. Hvor Aarhus helt sikkert udspiller sin chance med et nederlag, kan GOG dog stadig nå semifinalen, men som det ser ud nu, skal både Skjern besejres på hjemmebane og Holstebro på udebane, hvis det bliver tilfældet. Derfor vil det varme med en sejr i Aarhus på fredag.

 

Aarhus er kommet skidt fra start i dette slutspil og er blevet reelt udspillet i begge kampe mod Skjern og Holstebro. Det vidner dog ikke om århusianernes reelle niveau, som kan være rigtigt højt når de rammer dagen. De har tidligere i år både slået Skjern og Tvis Holstebro, og når Rune Ohm, Henrik Hansen og Jan ”Tromle” rammer niveauet, så er det et ubehageligt hold at have med at gøre.

Erik Veje formår altid at få det maksimale ud af sit materiale, selvom det i år har været svært pga. Aarhus mange skader i løbet af sæsonen. Veje er ligeledes omstillingens mester, og GOG skal være indstillet på, at han kan finde på hvad som helst. Således dækker Aarhus både 6-0, 5-1, 3-2-1 og 3-3 forsvar, mens de ofte kan finde på at spille med 7 markspillere i stedet for de normale 6.

 

GOG har haft et godt tag på århusianerne i år, og kan sammen med KIF København prale af at være det eneste hold, der vandt begge kampe i grundspillet over Aarhus. Vi må ikke håbe, at tredje gang i dette tilfælde bliver lykkens gang for holdet fra smilets by.

 

De gule kan stille stort set med en skadesfri trup. Der er stadig en smule tvivl om Snorri, der døjer med sportsbrok, men ellers er alle mand klar og skal forsøge at bringe det fremragende spil med videre fra de to første slutspilskampe. Der er god energi og stemning i truppen, og en tro på at man kan få to point med hjem på fredag, velvidende det bliver en svær kamp.

 

Kampen fløjtes op kl. 17.00 i Aarhus Stadionhal