Tilbage til oversigt
Partner

Guldfeldt satte direktøren i sadlen til Tour de GOG

Traditionen tro hjulede cykelsponsorløbet Tour de GOG afsted i marts. Og med det største beløb til klubben i nyere tid. En fantastisk lørdag, lyder det fra en af dem, der skaffede penge med pedalerne.

 

Det blev til i alt en million kroner til GOG, da cykelsponsorløbet Tour de GOG blev afviklet. Entreprenørfirmaet Guldfeldt stod bag det ene af de ni cykelhold, og en begejstret direktør sad selv på cyklen.

”Det var helt bevidst. Det viser, at jeg gerne vil det. GOG’s direktør Kasper Jørgensen sidder også på en cykel. Det viser et særligt engagement fra Guldfeldts side,” siger direktør Kim Birkerød.

”Tour de GOG er et vindue for os. Vores navn bliver kendt af flere. Jeg ved ikke, om vi direkte får en byggesag ud af det, men det har en positiv effekt, at vi er med og selv cykler. Jeg har fået mange kommentarer på det efterfølgende.”

Guldfeldt stillede – udover direktøren – også med afdelingschef Jens Frederik Rasmussen til at cykle penge ind til klubben. Og den tidligere GOG-træner, der nu er HR-medarbejder og coach hos Guldfeldt, Jan Pytlick, var med til at servicere de to ryttere undervejs og har også stået for alt det praktiske.

Taknemmelig klub og direktør

En million kroner var det næststørste resultat til et cykelsponsorløb i GOG nogensinde. Og det største i flere år. Derfor var det en meget glad GOG-direktør, der kunne få pulsen ned og se det flotte tal på skærmen.

“Tusind tak til alle bidragydere, ryttere og ikke mindst til cykelformændene, der gør en kæmpe indsats for GOG. Vi er vanvittigt glade for det flotte resultat og glæder os over, at vi endnu engang har et godt økonomisk supplement til at sikre, at GOGs fortsatte kamp om at holde sig i den absolutte verdenstop,” udtaler Kasper Jørgensen.

Selvom Kim Birkerød har spillet fodbold på højt plan i sine unge år, så er han blevet rigtig glad for håndbold og særligt GOG. Og han er ikke den eneste, der har fået øjnene op for en ny sportsgren.

Cykel-legenden Brian Holm gæstede også arrangementet i Gudme, da hans søn kørte for Team Midtfyns Totalservice. Og Holm var imponeret over det store engagement blandt partnerne i GOG-netværket, fortæller Guldfeldt-direktøren.

”Som Brian Holm sagde til mig. Selv til et 6-dages-løb i København, kan der ikke samles så mange. Her sidder 600 mennesker og kigger på ni cykeltosser, der hjuler rundt. Det er helt fantastisk flot,” fortæller Kim Birkerød.

Guldfeldt stod for 200.000 af de kroner, der kom i klubkassen den lørdag eftermiddag til Tour de GOG.