Tilbage til oversigt

Stortalent bliver i GOG til 2021

GOG forlænger med landsholdsfløj

Han er fast spiller på U-landsholdet. Og spilleminutterne er blevet til flere og flere for den unge venstrefløj Emil Jakobsen. Siden 2009 har den talentfulde håndboldspiller været klædt i gult. Og nu har GOG forlænget aftalen med ham frem til sommeren 2021.

”Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Jeg har været i GOG i lang tid og har en god tryghed i klubben, så det var selvfølgelig rigtig dejligt at få en forlængelse her,” fortæller Emil Jakobsen. 

Venstrefløjen, der oprindeligt kommer fra Kerteminde, var med ved U19-VM i Georgien i august sidste år, hvor det blev til en bronzemedalje til det danske landshold. Samtidig kom Emil Jakobsen på All Star holdet som turneringens bedste venstrefløj. 

 

At have ham tre år mere i GOG er også træner og direktør glad for.

”Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vi har sikret os Emil Jakobsen nogle år frem. Endnu et bevis på, at systemet nedad i talentrækkerne fungerer. Emil har jo været på trapperne i lang tid nu, og gør det rigtig godt i de minutter han får allerede nu. Så det bliver et godt forløb med Emil Jakobsen – han er på vej fremad,” lyder vurderingen fra GOGs cheftræner Nicolej Krickau.

”Der er ingen tvivl om, at Emil ønsker en større rolle, end den han har sammen med Magnus Jøndal på venstrefløjen lige nu. Og jeg er også sikker på, at han vil spille sig til væsentlig flere minutter fremadrettet, og det er også derfor vi laver så lang en aftale med ham,” fortæller GOGs direktør Kasper Jørgensen.

Emil Jakobsen har som ungdomsspiller vundet to gange U18 DM-guld med GOG.