En lærestreg af de helt store..

Der var ikke meget, der fungerede for GOG i aftenens kamp mod Team Tvis Holstebro, der endte med et nederlag på 18-26.

‘De gule’ var slet ikke i gear og den velkendte kontramaskine var efterladt andetsteds end på banen.

Allerede efter 10 minutter trak gæsterne fra og midtvejs i 1. halvleg stod det 4-7 efter et par hurtige TTH-kontraer.

Gæsternes keeper Rasmus Lind stod solidt plantet mellem stængerne og gjorde det svært for GOG at score. Ved pausen stod det 9-14 efter en svag 1.halvleg fra hjemmeholdets side.

2. halvleg blev ikke meget bedre og gæsterne var bare bedre. Med otte minutter til pause stod det 11-21 i den meget målfattige kamp.

Forsvaret stod i perioder fint, men for mange fejl og for mange brændte chancer gjorde, at gæsterne kom yderligere foran

Kampen endte med en kæmpe læresteg til ‘de gule’ på 18-26.

Drengene må op på hesten igen og være klar til næste opgør som er lørdag d. 4. oktober mod Mors-Thy Håndbold.