Tilbage til oversigt
Partner

GOG-spillere giver glæden til bolden videre

Selvom man til daglig har travlt med at kæmpe om guldmedaljer i pokalturnering, det danske mesterskab og har succes i Champions League, så er det også en del af dagligdagen for GOG-spillerne at sprede glæden til håndboldspillet generelt.

Det fik en række elever i 8. klasse på Haahrs Skole i Svendborg glæde af i den forgangne uge, hvor deres idrætsundervisning fik et særligt tvist, da Oskar Vind Rasmussen, Lauritz Legér, Jerry Tollbring og Tobias Thulin (begge Sverige) kom på besøg og med sikre hænder styrede eleverne igennem en række håndboldøvelser.

”Det var en meget fin oplevelse og alle eleverne var meget mere på, end de plejer. Jeg fik indtryk af, at spillerne havde forberedt sig, de var supersøde og de kom med en masse autoritet. Især var drengene helt vilde, men de fik også tøserne med. Og selv dem, der havde glemt idrætstøjet, var med.” siger Louise Nielsen, der normalt har ansvaret for undervisningen i klasserne.

Partner havde sørget for kontakten

Manden bag besøget var Christian Thuesen, der ud over at være administrerende direktør i C&W Arkitekter også er håndboldglad og ansvarlig for, at virksomheden er partner i GOG. Og han var ikke sen til at slå til, da der opstod en lidt alternativ mulighed i partner-aftalen.

”Vi synes, at det var en god måde at give noget tilbage til lokalsamfundet på. Vi har gennem mange år været partner i GOG, og her så vi muligheden for at koble nogle af alle de spændende spillere, der er i GOG med de unge mennesker, som vi bygger til i vores virksomhed,” fortæller Christian Thuesen med henvisning til, at C&W Arkitekter blandt andet har stået for at bygge skolens hal, hvor håndboldundervisningen fandt sted.

”Vi synes, at håndbolden – og især GOG – i øjeblikket viser sig fra sin allerbedste side. Der er spændende spillere på stort set alle pladser, og vi har rigtig mange gode relationer til lokalsamfundet. På den måde kan vi måske være med til at give de unge mennesker en oplevelse. Måske også dem, der ikke i hverdagen kommer i en håndboldklub,” siger Christian Thuesen, der bakkes op af en af GOG-spillerne.

”Det var en rigtig hyggelig dag, og vi har snakket om, at eleverne var superengagerede, så det var også sjovt for os. Det var en lidt anderledes dag, og hvis nogle af eleverne måske får endnu mere lyst til at spille eller se håndbold efter vores besøg, er det bare fedt,” siger Oskar Vind Rasmussen.

God respons på arrangementet

”Det er jo teenagere, så de er altid en smule afmålte i deres ros, men vi har da hørt både ’Det var ok’, ’Fint nok’ og den slags, og der er flere, der har spurgt om ikke spillerne kommer igen, og om vi skal spille nogle håndboldkampe,” siger Louise Nielsen, der ikke var ene om at have noteret sig en masse glade, aktive børn.

Den oplevelse fik Christian Thuesen også fra sidelinjen:

”Det er en masse unge mennesker, der giver sig 100%, og det ser ud som om de gerne vil vise spillerne, at de kan noget med en bold, og der er ikke nogen sidder udenfor. Det er dejligt at se.”