Tilbage til oversigt
Partner

Mød Nejc Cehte – ”Et trygt hjem er noget af det vigtigste for mig”

Lige nu spiller han VM sammen med det slovenske landshold, men til daglig er han en del af ligaholdet hos GOG.

Vi har besøgt Nejc Cehte hjemme i huset i Svendborg med hustruen Eva og lille Sven og talt om vigtigheden i en god og tryg base – også når man er professionel håndboldspiller og flytter til et andet land.

”I hjemmet er der ikke de samme forventninger, som der er på banen. Her kan jeg slappe af og lege med mit barn. Og min familie skal også trives. Ellers kan jeg som sportsmand ikke fokusere på de opgaver, jeg har i GOG. At vi alle er glade og trygge derhjemme, er noget af det vigtigste for mig,” siger Nejc Cehte.

Filmen er lavet i samarbejde med højrebackens personlige GOG-partner Humlebo Gruppen, der udlejer ejendomme med stor fokus på at levere boliger i god kvalitet og med trygge rammer for deres lejere. 

Et godt eksempel på et partnerskab i GOG, hvor fælles værdier smelter sammen på fantastisk vis.

Læs mere om Humlebo Gruppen på www.humlebogruppen.dk

(Filmen er produceret af Nordic Story Studio.)