Tilbage til oversigt
Partner

Mød netværket – Svane Køkkenet

Carsten Eriksen fra Svane Køkkenet har været en del af GOG’s netværk siden 1998. Og han bliver ved med at være en del af rygraden i Danmarks bedste håndboldklub af flere årsager.

“Vi bruger netværket på to måder. Den ene er, at vi tager kunder med ud og få nogle fede sportsoplevelser og dermed dyrke vores kunder og relationerne til dem,” fortæller Carsten Eriksen, der er direktør for Svane Køkkenet i Odense, Lyngby, Kolding og Vejle.

“Men også til at komme ud og skaffe os nogle nye bekendtskaber og nogle nye netværkskunder, vi kan lave noget sammen med.”

Svane Køkkenet er VIP partner i GOG, og efter så mange år i netværket er det også blevet til venskaber, fortæller Carsten Eriksen, der både sælger køkken, bad og garderobe til private kunder, men også på det professionelle marked, hvor der leveres til storbyggerier, projektbyggerier og håndværkskunder – ikke mindst typehuskunder.

“Vi har i vores firma været igennem en rejse fra at være en lille aktør til at være en meget stor aktør, og det har vi blandt andet via den relation, vi skaber gennem netværket, så det har været meget værdiskabende.”

Se mere om Svane Køkkenet på svane.com